Ondernemend Bronckhorst

"Waar de economie hoog op de agenda staat, ontstaat werkgelegenheid. Waar werkgelegenheid is, trekken mensen naar toe. Waar mensen naar toe trekken ontstaat een dynamische en vitale regio."

De gemeente Bronckhorst is eind 2017 gestart met het opstellen van de Economische Agenda voor Bronckhorst en hieruit is het initiatief Ondernemend Bronckhorst voortgekomen. De Gelderlander heeft er in juni 2018 over geschreven.

Zeven ondernemersverenigingen zijn, samen met LTO, bij elkaar gekomen om de mogelijkheden tot samenwerking te onderzoeken. Met één stem naar de gemeente spreken leek de moeite van het overwegen waard. Ook het versterken van het netwerk was de doelstelling.

Samen met Cora Toker en Ap Meulenveld heb ik Ondernemend Bronckhorst vormgegeven. Mijn rol hierin is initierend, samenwerkend en gericht op (multimedia-)communicatie.

In 2019 heb ik in opdracht van de gemeente Bronckhorst voor het project Ondernemend Bronckhorst een website gebouwd en van content voorzien . De website is voor de duur van het project in de lucht geweest.  Een kopie van de website heb ik op een lokale server bewaard. Deze is niet publiek toegankelijk.

Op dit moment bouw ik websites met Divi, maar de wordpresswebsite van Ondernemend Bronckhorst is gebouwd met het GeneratePress thema.

De content voor de website heb ik deels zelf geschreven en deels aangeleverd gekregen van o.a. de gemeente. Onderwerpen waren Kennis Maken, Duurzaamheid en Leefbaarheid.

Verder heb ik foto’s en video’s gemaakt en geplaatst. De video’s zijn te zien op de pagina met mijn video producties.