Video Producties

Op het gebied van films maken heb ik zelf de skills geleerd die ik denk nodig te hebben. Op deze pagina vindt u een aantal  van mijn filmproducties.

In 2013 ben ik bij Open Studio in Amsterdam met de vakopleiding Scenario Schrijven gestart en in 2015 heb ik deze afgerond met een ‘master’. Ook heb ik een tweetal mooc’s gevolgd:
-Explore Filmmaking: From script to screen (National Film and Television School, 2015)
-Documentary! New Trends, New Formats (edX, Universidad Carlos III de Madrid, 2015)

Daarna heb ik twee camera’s aangeschaft en heb ik het editen met Adobe Premiere Pro onder de knie gekregen. Ook het programma Photoshop is een onmisbare tool gebleken. En ik ben handig geworden in het vinden van rechtenvrije muziek en rechtenvrij beeldmateriaal.

Zo kan ik tegen relatief lage kosten filmmateriaal produceren dat op voor een website of social media geschikt is.

7

Rivier

Op de tekst van Alfred van Hall, uit zijn gedichtenbundel Eiland in wit Licht, heeft Gerdy van der Graaf een melodie gecomponeerd. Met een arrangement van Joris Holtackers, en op de piano begeleid door hem, zingt zij het lied Rivier. Het is een kado aan Alfred van Hall, aangeboden door de Federatie Particulier Grondbezit. Het idee om een gedicht van Alfred tot een lied te componeren door Gerdy was van mij. En ik maakte de video.

7

Herfst 2022

Verschikkelijk veel mooie paddenstoelen.

Al wandelend in tuin en ommelanden zag -en fotografeerde- ik zoveel mooie paddenstoelen. Fraai zo bij elkaar in 30 seconden.

7

Fase 1

360 graden Talentontwikkeling

in Het Kunstgemaal

In 2019 is het project "360 graden Talentontwikkeling tot stand gebracht door Het Kunstgemaal. Het project is gesubsidieerd door de Provincie Gelderland. Deze video is door mij gemaakt als verantwoording over het project naar de subsidieverstrekker.

7

Fase 2

360 graden Talentontwikkeling

in Het Kunstgemaal

Het project 360 graden Talentontwikkeling bestond uit twee fasen. Over beide fasen is met een video van mijn hand gerapporteerd aan Provincie Gelderland.

In de video is een door mij opgenomen interview geïntegreerd met smartphonebeelden van de opdrachtgever.

7

Vrijwilligers van Het Kunstgemaal

bezoeken Insel Hombroich

Vrijwilligers maken het mogelijk dat Het Kunstgemaal bestaat. Daarom worden zij elk jaar uitgenodigd voor een excursie. Ditmaal werd Insel Hombroich bezocht.

De video is samengesteld uit zelf gemaakte foto's en filmfragmenten.

7

Buiten Inzicht

Coaching en Consultancy

Gerard Oud verhuurt vergaderruimte en is coach bij duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Voor hem maakte ik deze promotie-video.

7

Lancering van project

Ondernemend Bronckhorst

In 2018 heeft de gemeente Bronckhorst een project gefaciliteerd om de ondernemers van Bronckhorst te verbinden.

Deze video is een samenvatting van mijn opnamen van de lancering van het project door de voorzitter van Ondernemend Bronckhorst. De video is gemaakt voor een website.

7

Wethouder Economie

Over Ondernemend Bronckhorst

In dezelfde bijeenkomst sprak wethouder Buunk over Ondernemend Bronckhorst.

Ook deze video is voor de website gemaakt.

7

Zumba bij Aerofitt 1

Het editen op muziek is leuk om te doen. En omdat ik een goed gevoel krijg bij de warme klanken van latijns-amerikaanse ritmes, heb ik deze video gemaakt van de Zumbales van Naomi Heeg bij Sportcentrum Aerofitt: Scenario, camera en edit.

7

Zumba bij Aerofitt 2

Ook hier is het scenario, het camerawerk en de edit van mijn hand.